2. halvår 2017-1. halvår 2018 14.08.2017  -  30.06.2018
Vejledning

Kontingent

Der kan kun betales kontingent via nettet, her på hjemmesiden.

Man kan ikke komme til at spille kampe, førend man har betalt kontingent!

Alle kontingenter opkræves i halvårlige rater, første rate når du starter og anden rate den 1/1. 

Når du er tilmeldt og har betalt 1. rate (med Dankort) trækker systemet automatisk 2. rate på dit betalingskort den 1/1 - man får en sms, ca. 5 dage inden næste rate trækkes, så man har mulighed for at melde fra.


Trille Trolle Svinninge (TT)

Trille Trolle håndbold for 2 til 5 årig.

Siden 2012 har HK Lammefjorden fået et nyt  træningstilbud for de mindste, hvor motorik, bold og begejstring er i højsæde.

 De to små skovtrolde, Trille og Trolle disker op med små sjove eventyr, der tryllebinder de 2-5 årige til at røre sig og lege både med og uden den fantastiske håndbold.
 
”Trille og Trolle i underskoven” er et eventyr, som ved hjælp af små troldehistorier, musik og troldematerialer skal skabe en dejlig legeplads for de mindste børn og deres forældre/bedsteforældre i håndboldhallen.
 

Det handler om at skabe glæde og gode oplevelser for familierne. Mor/far/bedsteforældre skal med ud på gulvet og have det sjovt sammen med børnene. D.v.s. at I selv skal være med til at gennemføre de sjove og motiverende eventyrøvelser.

Virker ”Trille og Trolle i underskoven” som noget for dig og dit barn, så kom og vær med og få masser af grin, hygge og sved på panden.

 Med venlig hilsen

HK Lammefjorden

Hanne Thomassen 592660989 (bedst efter kl. 17.00)
Tilmeld/Læs mere - (1)

U8 i Hørve årg. 12/13/14 (MiH)

Jeg ligger vægt på at det skal være sjovt, men også lærerigt at gå til håndbold. Jeg prøver så vidt muligt at få noget motorik ind i træningen. Det der er det vigtigste for mig, er at alle aldersgrupper får noget ud af det, så træningen vil være tilrettelagt derefter og der er plads til alle.

Det er også vigtigt at børnene så tidligt så muligt lærer, at det er en holdsport, og man tager hensyn til hinanden.

 

Til sidst, at man som forældre deltager aktivt i sin børns håndbold, og at man forstår vigtigheden af at man deltager i de kampe som vi deltager i, da holdet måske ellers mister muligheden for at komme ud og spille…..

Hilsen

Marianne

Tilmeld/Læs mere - (1)

U8 i Svinninge årg. 12/13/14 (Mis)
Mikrohåndbold alder 5-8 år i Svinninge hallen.

Mikrohåndbold er håndbold for de mindste på tværs af en håndboldbane.

Vores træning er niveau opdelt, primært i årgange. På baggrund af dette, er det muligt at tilrettelægge træningen, således at hver gruppe bliver udfordret på hvert af deres niveau, på trods af den store aldersmæssige forskel. Så uanset om man har spillet længe, eller er helt ny, er der mulighed for at lære noget nyt.

Vores træning består af :
Motorisk træning:
hvor vi løber, hopper, kravler, ruller osv.

Boldaktiviteter: Vi leger med hver sin bold, kaster bolden op i luften og griber den - dribler. osv. focus på kast og grib.

Vi øver os i at skyde på mål, øver hopskud - langskud - øver os i at dække op og lære lidt om håndbold reglerne. De ældste prøver finter. m.v.

Ca. en gang om måneden, deltager vi i et stævne med andre mikrohold, hvor vi spiller 2 håndboldkampe.

Håber vi ses.

Med sporslig hilsen
Hanne
Tilmeld/Læs mere - (1)

U11 Drenge årg. 09/10 (U11 D)

U10/11 Drenge 
 

Tilmeld/Læs mere - (1)

U13 Drenge årg. 07/08 (U13 D)

U13 Drenge

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

U15 Drenge årg. 05/06 (U15D)

U15 Drenge

Tilmeld/Læs mere - (1)

U15/17 Piger årg. 03/04/05/06 (U15P)

U15 og U17 Piger

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

U17/U19 Drenge årg 01/02/03/04 (U17D)
U17 og U19 Drenge
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dame Senior (DS)


Tilmeld/Læs mere - (1)

Herrre Senior 1. & 2. hold (HS)

Herre senior 1. & 2. hold.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Dame Senior Serie 4 (DS3)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Five-A-Side (FVS)
Five-A-Side.
 
spiller i lige uger 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Herre Senior Serie 3 (HS3)
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Træner/Hjælpetræner (træ)
Som træner skal du betale kr. 300,- i kontingent om året, hvis Du ønsker at være stemmeberettiget ved generalforsamlingen. Dette kan trækkes efter aftale med Lena, fra din kørselsgodtgørelse. 
 
Har du spørgsmål, kontakt HKLammefjorden@LenaJensen.dk.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Bestyrelsesmedlemmer (Best)
Som bestyrelsesmedlem skal du betale kr. 300,- i kontingent om året, såfremt du ønsker at spille på et hold skriver du i bemærkningsfeltet, hvilket hold du vil flyttes til - og det vil blive gjort. 
 
 
Har du spørgsmål, kontakt HKLammefjorden@LenaJensen.dk.
Tilmeld/Læs mere - (1)

PASSIVE (PAS)
Det er et stort aktiv for klubben at have passive medlemmer som støtter os, der lægges store kræfter i, at holde HK Lammefjorden kørende, der bruges rigtig mange frivillige timer og lægges meget arbejde og ånd i det. Men vi kan ikke få tingene til at fungere uden der også er opbakning via passive medlemmer.
 
Yderligere tilbyder vi dig gratis adgang til alle vores hjemmekampe, send en mail hvis du er interesseret i at komme og se en kamp, og du vil modtage et gratis adgangskort, når du er blevet passivt medlem.
 
Det koster den nette sum af kr. 300,- om året at være passivt medlem, og din støtte betyder rigtig meget for klubben.
 
Tak for din støtte.
 
 
Efterskole
Går du på efterskole og vil spille håndbold når du er hjemme, er det også her du skal melde dig ind - så flytter kassereren dig over på det rigtige hold. HUSK at skrive hvilket hold du ønsker at gå på i info feltet og at du går på efterskole. Prisen kr. 300,- er for en hel sæson.
Tilmeld/Læs mere - (1)